Home / Invatamant / Despre vacanţă în siguranţă, la Gimnaziul „Europa”

Despre vacanţă în siguranţă, la Gimnaziul „Europa”

Distribuie

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi! Oare cei mici, sunt pregătiți de ea? Siguranța nu trebuie uitată în vacanță… astfel că, pentru ca timpul petrecut alături de cei dragi în această perioadă să fie și unul sigur, ne-am propus, alături de micii învățăcei de la Gimnaziul “Europa” din Târgu-Mureș, să realizăm un Instructaj de Vacanță pentru Siguranță!

„În urma întâlnirilor și a discuțiilor purtate de poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii cu cei mai mici dintre elevii gimnaziului, s-a ajuns la următoarele concluzii: strada nu este loc de joacă, iar o secundă de neatenție manifestată în acest spațiu ne poate costa viața! Nu uităm, ne asigurăm și apoi traversăm doar prin locurile permise de lege! Dăm prioritate vieții, respectând cu strictețe regulile de circulație! Discutăm, ne jucăm, relaționăm doar cu persoane cunoscute, străinii pot avea intenții răufăcătoare , atât cei din lumea reală, cât și cei din  lumea virtuală! Nu uităm, paza bună trece primejdia rea! În excursii când plecăm, la bunici, la munte, la mare, casa o asigurăm, nu ne-aventurăm în apă, nu ne-ndepărtăm de părinți… suntem prevăzători, atenți cu noi, atenți cu bunurile noastre!”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Totodată, polițiștii mureșeni transmit tuturor copiilor din clasele pregătitoare o misiune de vacanță următoarele: învățați datele personale (adresa exactă a casei, cel puțin un număr de telefon al părinților, etc.) ca să le puteți folosi, dacă e nevoie!

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Acțiune de donare de sânge în protopopiatul Reghin

Distribuie Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, astăzi 26 martie 2024, în Protopopiatul Ortodox Reghin, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.