Detalii despre proiectul sălii de evenimente din incinta stadionului Trans-Sil! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1782 Vizualizări

Detalii despre proiectul sălii de evenimente din incinta stadionului Trans-Sil!

Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş a decis, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de Analiză Tehnică din data de 15 mai 2018, că proiectul “Reamenajare, modificare şi extindere clădire multifuncţională existentă – corp C1, schimbare de destinaţie parţială în sală de evenimente – restaurant şi spaţii de cazare, amplasare firmă”, propus a fi realizat în localitatea Târgu-Mureş, strada Insulei, teren identificat prin C.F. nr. 129739/Târgu-Mureş, nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Potrivit site-ului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, proiectul aparţine Asociaţiei Sportive Transil 2008 Tîrgu Mureş, cu sediul în Târgu-Mureş, strada Bega nr. 2, iar investiţia propune modificarea clădirii multifuncţionale existente prin recompartimentarea parterului în vederea creării unui spaţiu mai amplu cu funcţiunea de restaurant/sală evenimente de 180 de locuri, prin „desfiinţarea sălii de forţă, sălii de conferinţe şi sălii de mese existente.“

Clădirea va cuprinde următoarele: subsol de 25,5 metri pătraţi, parter de 1.168,6 metri pătraţi şi etaj de 548,8 metri pătraţi.

„Sistemul constructiv al construcţiilor propuse: extinderea va avea structură uşoară din lemn din stâlpi şi grinzi de lemn, cu acoperiş tip şarpantă din lemn şi învelitoare din ţigle metalice, aşezate pe fundaţii continue din beton simplu. Recompartimentarea interioară se va realiza cu zidărie din BCA sau schelet uşor din metal. Închiderile se vor realiza la exterior cu plăci OSB iar la interior şi pentru plafon se vor folosi plăci de gips carton ignifug pe profile metalice. Numărul de locuri de parcare amenajate: în jur de 50. Alimentarea cu apă potabilă este de la reţeaua publică de alimentare cu apă existentă în zonă“, se menţionează în Decizia Etapei de Încadrare a proiectului.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE