Infracţiuni rutiere constatate de poliţişti Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 185 Vizualizări

Infracţiuni rutiere constatate de poliţişti

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a remis luni, 11 iunie, un comunicat de presă despre mai multe evenimente rutiere care au avut loc, în zilele trecute, pe drumurile publice ale judeţului Mureş.

#La data de 8 iunie, la ora 20.20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti, au oprit în trafic, pe DN 15, în localitatea Ernei, un  ATV condus de un tânăr de 19 ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că ATV-ul nu este înmatriculat, iar tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 9 iunie, la ora 21.15, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, în localitatea Corunca, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 9 iunie, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe raza localităţii Ivăneşti, un moped condus de un tânăr, de 19 ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 10 iunie, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe DJ 153, în localitatea Eremitu, un autoturism condus de un bărbat, de 39 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 9 iunie, la ora 22.57, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, pe DC 56, pe raza localităţii Apold, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

#La data de 10 iunie, la ora 9.30, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş, au oprit în trafic, pe strada Gheorghe Marinescu din localitate, un autoturism condus de o tânără, de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că tânăra avea permisul de conducere reţinut în urma săvârşirii unei alte abateri. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 10 iunie, la ora 14.15, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, au oprit în trafic, pe DJ 151D, pe raza localităţii Nicoleşti, un moped condus de un bărbat, de 21 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că mopedul nu este înmatriculat, iar bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 10 iunie, la ora 18.10, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, au oprit în trafic, pe DN 15 E60, pe raza localităţii Ungheni, un ATV condus de un bărbat, de 34 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că ATV-ul nu este înmatriculat, iar bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

(Redacţia)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE