Share

Home / Administratie / Proiect nou la Sighişoara

Proiect nou la Sighişoara

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Extindere rețea canalizare în Municipiul Sighișoara 2 – pe străzile Zugravilor, Livezilor, Izvorului și Barbu Ştefănescu Delavrancea”, pe un amplasament din localitatea Sighișoara, strada Zugravilor, Livezilor, Izvorului și Barbu Ştefănescu Delavrancea, titular Primăria municipiului Sighişoara.

Conform site-ului APM Mureş, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 şi de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajări la Spitalul Sighișoara

Spitalul municipiului Sighișoara organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant pe perioadă nedeterminată de …

Share
Share