Home / Administratie / Întâlniri cu cetăţenii, pe strada Măgurei!

Întâlniri cu cetăţenii, pe strada Măgurei!

Distribuie

La solicitarea Asociaţiei de Proprietari nr. 41 (preşedinte Teodor Cerceş) şi a cetăţenilor care domiciliază în zonă, consilierul primarului, Claudiu Maior, a fost prezent miercuri, 13 iunie, pe strada Măgurei.

Problemele ridicate de cetăţeni s-au referit, în principal, la „sigilarea” ghenelor subterane de gunoi menajer, pentru ca „scormonitorii” să nu mai aibă acces la ele; a fost luată în discuţie şi clădirea aflată în paragină din proximitatea zonei străzilor Măgurei şi Pandurilor şi care nu aparţine Primăriei Târgu-Mureş (aceasta fiind proprietate privată). Consilierul Claudiu Maior a luat act de doleanţele cetăţenilor şi i-a asigurat că în cel mai scurt timp aceste probleme vor fi rezolvate.

„Cunosc problemele locatarilor, deoarece am mai organizat întâlniri în aceste zone. Am analizat cu directorii, prezenţi şi ei aici, neajunsurile cu care se confruntă locuitorii şi le-am promis că în cel mai scurt timp acestea vor fi rezolvate”, a declarat Claudiu Maior.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Investiție de 6,5 milioane de lei pentru modernizare de străzi în Solovăstru

Distribuie Primăria Comunei Solovăstru a demarat, în data de 9 aprilie 2024, o licitație estimată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.