Home / Slider / Investiții importante în Piața Agroalimentară 1848 din Târgu-Mureş

Investiții importante în Piața Agroalimentară 1848 din Târgu-Mureş

Distribuie

Cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Târgu-Mureș, SC Administrator Imobile și Piețe SRL, societate cu capital integral municipal care administrează activitățile comerciale din piețele târgumureșene, a făcut investiții de extindere a platformei acoperite.

”Am reușit să extindem suprafața acoperită a Pieței 1848 cu aproximativ 25-30%, printr-o lucrare realizată în două etape, care a fost finalizată luna aceasta. Investiţia a fost necesară datorită solicitărilor producătorilor din piață care și-au dorit o suprafață mai mare de vanzare”, a declarat Valer Ujică, administrator SC Administrator Imobile și Piețe SRL.

În urma acestei investiții, numărul producătorilor prezenți în Piața Agroalimentară 1848 din cartierul Dâmbu Pietros va crește, reușind să se asigure o diversitate mai mare a produselor agroalimentare.

”În fiecare an încercăm să îmbunătățim infrastrucura din piețele pe care le administrăm în limitele bugetului și a posibilităților societății noastre. Am reușit să shimbăm mesele vechi, sa asfaltăm, să extindem acoperișuri, ne dorim să facem cât mai multe lucruri bune atât  pentru producători cât și pentru târgumureșenii care își fac cumpărăturile la noi”, a mai adăugat Valer Ujică.

Ca și noutate, reprezentanții piețelor au informat că, începând cu începutul acesta de săptămână, vor fi prezenți în toate piețele din oraș producătorii care comercializează pepeni roșii și galbeni, produse de sezon atât de apreciate și dorite de locuitorii orașului.

Ce spun producătorii:

”Este una dintre cele mai aprovizionate piețe din Târgu-Mureș, este bine că se fac investiții și că autoritățile sunt preocupate și de noi producătorii”, a declarat doamna Rozalia, producător din comuna Cristești.

”Venim tocmai din județul Olt în fiecare an în această piața. Ne place orașul Târgu-Mureș, este frumos și curat. Oamenii sunt primitori, iar aici în Piața 1848 se fac lucruri bune în fiecare an”, a afirmat doamna Elena, producător de legume din județul Olt.

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Voleibalistele de la CSU, învinse în trei meciuri

Distribuie În weekendul recent încheiat, voleibalistele de la CSU Târgu Mureș au disputat la Oradea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.