Home / Sport / Popicarii mureșeni pregătesc viitoarea generație

Popicarii mureșeni pregătesc viitoarea generație

Distribuie

Lotul popicarilor mureșeni alcătuit din 10 fete și 5 băieți ai clubului Electromureș Târgu-Mureș au cucerit șapte medalii, dintre care una de aur, trei de argint și trei de bronz în cadrul competiției naționale de popice rezervată copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani. Întrecerile au avut loc în perioada 15-17 iunie, pe arena CFR din Iași, au fost organizate și susținute financiar de Federația Română de Popice și Ministerul Tineretului și Sportului, având ca scop valorificarea aptitudinilor individuale într-un sistem organizat de competiție a juniorilor mici, care să asigure formarea de noi performeri.

Din lotul antrenorilor de Orosz István și Seres Jozsef cel mai bun rezultat l-a obținut Szöcs Tamás, care a câștigat și singura medalie de aur, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria de vârstă de sub 12 ani, cu un total 506 popice doborâte. El și-a devansat coechipierii Fazakas Robert (475 p.d.) și Ferencz Botond (464 p.d.),

clasați pe locurile II, respectiv III. Celelalte medalii au fost obținute de Diana Maria Stana, locul II și Kadar Nora- locul III, ambele la categoria de vârstă sub 12 ani, respectiv Szabo Julia Emese- locul II și Iszlai Attila- locul III, la categoria sub 14 ani.

La festivitatea de premiere care a încheiat turneul juvenil de la Iași, coordonată de directorul sportiv Dan Teodorescu, au fost prezenți Remus Antimirescu, antrenor federal, vicepreședintele Clubului Sportiv Electromureș Târgu-Mureș Matilda Antal, arbitrul competiției fiind Gabriel Cucu. În afara recompenselor acordate celor care au urcat pe podium, care au primit din partea FR Popice cupe, medalii și diplome, s-au mai oferit și două diplome de excelență celor mai tineri participanți. Aceștia au fost Mara Alexia Boros (10 ani, de la Electromureș Romgaz) și Constantin Robert-Gabriel (10 ani, de la Conpet Petrolul Ploiești).


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.