Tânăr de 22 ani reţinut pentru înşelăciune pe un site de comerţ Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

Tânăr de 22 ani reţinut pentru înşelăciune pe un site de comerţ

În cursul lunii august 2017, patru persoane din municipiul Târgu-Mureş au sesizat poliţiştii cu privire la faptul că ar fi fost înşelate de către o persoană necunoscută.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că în perioada 3 – 29 august 2017, în urma postării pe un site de comerţ, de către persoanele vătămate, a unor anunţuri prin care îşi ofereau spre vânzare telefoanele mobile sau se arătau interesate să achiziţioneze astfel de bunuri, acestea erau contactate de către o persoană necunoscută, de sex masculin, cu care se întâlneau şi sub pretextul că merge să arate telefonul unei alte persoane, inducea în eroare victimele, intrând, astfel, în posesia bunurilor sau a banilor, fără ca ulterior acesta să mai poată fi contactat.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au stabilit că faptele ar fi fost săvârşite de un tânăr, de 22 de ani din Târgu-Mureş. În data de 20 iunie 2018, acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, poliţiştii continuând cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE