Home / Sport / Titlul 5 la judo pentru David Gliga

Titlul 5 la judo pentru David Gliga

Distribuie

Sportivul Clubului Sportiv de judo Samuraii Florii de Cireș din Voiniceni Laurențiu David Gliga a reușit în cadrul Campionatelor Naționale disputate la Satu Mare să cucerească cel de-al cincelea titlu de campion național. Mureșeanul s-a impus autoritar la categoria 46 de kilograme, a categoriei de vârstă sub 13 ani de această dată, fiind susținut în pregătire și în vederea participării la competiții de către SC CIS GAZ SA, Consiliul Județean Mureș, Consiliul Local Ceuașu de Câmpie, Fundația Pentru Comunitate -MOL, NEXT ENERGY și firma Mako Ryu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Jucător venit din Mexic la o echipă mureșeană

Distribuie Echipa ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a primit în vestiar un nou jucător venit …

3 comentarii

  1. Un concurs national cu mari lacune de arbitraj. Un concurs la care masa sportivilor cat si varsta nu par sa fi fost corect verificate. Arbitrii au viciat rezultatele mai ales la U13, 46kg.

  2. Campionul Gliga Laurentiu David, merită, pentru toata munca depusa in cadrul clubului sportiv Samuraii Florii de Cireş, un articol scris de un profesionist si totodată, verificat de şefii redacției. Poza utilizată la această ştire lasă de dorit. Un trup fara cap… Titlul de campion pentru a 5-a oară consecutiv, l-a câştigat atât prin forța fizică, cât şi prin forța psihică.
    „Mens sana in corpore sano.”

    • Poza a fost preluată de pe FB, scuze dacă au apărut probleme tehnice, este vorba si despre calitatea ei, dar nu suntem specialisri IT. Greșeala a fost că nu a fost vizualizată înainte de postare, avem mult mai multe de făcut. Am aflat intre timp ca aveam nevoie de acordul clubului pentru a promova rezultatul unui sportiv care merita din plin acest lucru. Se pare că doar materialele scrise in stil de compunnere sunt admise, iar informația furnizată nu era nici la acel nivel, cu trei rânduri pentru care cel care vrea să promoveze rezultatul trebuie să se documenteze. Așa ni s-a cerut, nu ne vom mai implica. Profesiionisti să rămână cei care publică materiale care nu au nimic comun cu mass media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.