APIA, AFIR și MADR, întâlnire pentru a simplifica modul de acordare a fondurilor europene Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 566 Vizualizări

APIA, AFIR și MADR, întâlnire pentru a simplifica modul de acordare a fondurilor europene

În prezența reprezentanților Comisiei Europene – Direcția generală pentru agricultură, a avut loc cea de-a VII-a reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru PNDR 2014-2020, organizată de Autoritatea de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, în 26 iunie.

În cadrul întâlnirii, prezidată de ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), Petre Daea, au fost dezbătute o serie de subiecte de interes pentru agricultura românească, propuneri ale partenerilor sociali cu privire la modificări ale criteriilor și punctajelor de selecție aplicabile măsurilor de investiții din PNDR, care vin în sprijinul beneficiarilor și care vor contribui la creșterea absorbției programului.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat calendarul sesiunilor de depunere și alocările propuse pentru submăsurile PNDR ce urmează a fi lansate în perioada următoare, stadiul implementării măsurilor PNDR 2014-2020 de către Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură și de către Autoritatea de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Un alt subiect discutat la Reuniune îl reprezintă Raportul anual de implementare a Planului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) pentru anul 2017, care urmează a fi prezentat și supus aprobării membrilor Comitetului de Monitorizare.

Totodată, în perspectiva pregătirii noii perioade de programare, reprezentanții Comisiei Europene au susținut o prezentare cu privire la viitoarea Politică Agricolă Comună post 2020.

Sursa selectivă: Știri Agricole

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE