Home / Politic / Strategia de Dezvoltare a României pe Termen Mediu, lansată la Târgu-Mureş

Strategia de Dezvoltare a României pe Termen Mediu, lansată la Târgu-Mureş

Distribuie

Centrul de Dezbateri Socio-Politice şi Culturale ”Emil Aurel Dandea” din Târgu-Mureș, situat în Piața Trandafirilor nr. 5, va găzdui joi, 28 iunie, de la ora 17.00, lansarea Strategiei de Dezvoltare a României pe Termen Mediu, intitulată „Revoluția Pașnică ”Ieșire din Labirint”.

„Materialul, lansat ca acțiune în cadrul Anului Centenar, va fi moderat de domnul Dimitrie Poptămaș și prezentat de autorul Vasile Fărcaș.  În cadrul aceleiași acțiuni, va fi lansat și programul național ”Să ne cunoaștem drepturile și îndatoririle de cetățeni ai României și ai Europei”, realizat de câțiva revoluționari. Sunt invitați să participe ingineri, economiști, reprezentanți ai instituțiilor, partidelor politice, mijloacelor de informare, societății civile precum și a instituțiilor de învățământ superior. În zilele următoare, la o dată și locație care va fi comunicată în timp, se va organiza o sesiune de dezbateri pe tema strategiei lansate”, au transmis organizatorii evenimentului.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Interviu. Asociația Caritas-peste trei decenii de angajament social în slujba comunității. Află ce servicii oferă

Distribuie Asociația Caritas Alba Iulia este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1990 de Arhiepiscopia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.