FOTO. Rămas bun studenție la Universitatea „Petru Maior” Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 823 Vizualizări

FOTO. Rămas bun studenție la Universitatea „Petru Maior”

Organizată în Cetatea Medivală din Târgu-Mureș, festivitatea de absolvire a Universității „Petru Maior” promoția 2018 s-a bucurat de o vreme prielnică și de o numeroasă asistență. Cu emoții mai mici sau mai mari, cei aproape o mie de absolvenți ai universității au ascultat cuvintele emoționante adresate de către dascălii care le-au îndrumat pașii în acești ani. Pentru unii dintre absolvenți urmează noi emoții, mai exact cei care vor alege să-și continue studiile, pentru alții urmează să-și croiască drumul în viață, călăuziți de cunoștințele dobândite în acești ani.

„Felicit această nouă generație a Universității „Petru Maior” pentru interesul și eforturile depuse pe parcursul acestor ani. Cei 922 de absolvenți se adaugă zecilor de mii care au urmat cursurile acestei universități de prestigiu în decursul anilor. Este o generație de excepție, generația Centenarului, singura care se poate mândri cu acest lucru.Cunoștințele dobândite pe parcursul acestor ani să vă călăuzească în viață și să fiți mândri că ați ales Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureș. Felicit de asemenea întregul corp didactic și personalul administrativ pentru profesionalismul de care au dat dovadă și urez candidaților mult succes în viață”, au fost câteva din cuvintele rectorului Universității „Petru Maior”, prof. univ. dr. Călin Enăchescu.

În continuarea evenimenului a luat cuvântul Cornel Sigmirean, președintele Senatului Universității. „Astăzi este o mare sărbătoare, este și ziua Universității „Petru Maior”, care coincide cu ziua sfântului Petru, patronul spiritual al acestei instituții. Sunt convins că pașii absolvenților acestei promoții vor fi pași de succes, deoarece sunteți o promoție de excepție, ați dovedit acest lucru prin munca depusă, nu doar pentru că sunteți cea a Centenarului”, s-a adresat absolvenților Cornel Sigmirean.

În continuare, Giordano Altarozzi, conferențiar universitar, decanul Facultății de Științe și Litere a urat la rândul său mult succes tuturor absolvenților, după care i-a prezentat pe șefii de promoție ai celor trei facultăți din cadrul universității (Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe și Litere și Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative), pe specializări. Un mesaj emoționant a rostit și șefa de promoție a universității, Cristina Paula Ivanov. „Acești ani petrecuți la această universitate au însemnat foarte mult pentru mine și sunt convinsă că mă vor ajuta pe viitor. Cu bune și mai puțin bune, au fost ani pe care nu-i voi uita. Pe lângă tot ce am învățat în acești ani, pentru care trebuie să mulțumim acestor minunați dascăli, am învățat și alte lucruri deosebit de importante, să devin mai încrezătoare, mai curajoasă”, a rostit Cristina Paula.

 

După obișnuita predare a ștafetei viitoarei promoții, a urmat depunerea jurământului. Festivitatea s-a încheiat cu aruncarea în aer a tocilor și, bineînțeles, cu felicitările și pozele alături de invitați.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE