Spaţiu gratuit pentru Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Centrul Transilvaniei” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 214 Vizualizări

Spaţiu gratuit pentru Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Centrul Transilvaniei”

Aleşii judeţeni au aprobat joi, 28 iunie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, darea în folosinţă gratuită pe o perioadă de cinci ani, a unui spațiu în suprafaţă de 25,06 metri pătraţi, din imobilul situat în municipiul Târgu-Mureş, strada Primăriei nr. 2, Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Centrul Transilvaniei”, pentru desfăşurarea activităţii acesteia.

Potrivit hotărârii, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Centrul Transilvaniei” va suporta din bugetul propriu, cheltuielile de întreţinere şi funcţionare aferente spaţiului pe care îl foloseşte.

„Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Centrul Transilvaniei” este persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, fără scop patrimonial, cu caracter neguvernamental, autonom şi apolitic, constituită şi organizată în temeiul Legii 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, coroborată cu dispoziţiile Ordonanţei Guvernului 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, cu modificările şi completările ulterioare, şi este menită să realizeze obiectivele menţionate în statutul Asociaţiei”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE