Home / Administratie / Concurs la Primăria comunei Chibed

Concurs la Primăria comunei Chibed

Distribuie

Primăria comunei Chibed anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de inspector, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului financiar-contabil, taxe şi impozite în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Comunei Chibed.

Condiţiile de participare la concurs:

– condiţii generale: prevăzute de art.54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare

– condiţii specifice:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă într-unul din următoarele domenii de licență: finanțe sau contabilitate;

– 9 ani vechime în specialitatea studiilor.

Proba scrisă va avea loc la data de 27 iulie 2018, ora 11.00, la sediul instituției (comuna Chibed, sat Chibed nr. 452).

Dosarele de înscriere se pot depune la sediul Primăriei (comuna Chibed, sat Chibed nr. 452), până la data de 17 iulie 2018, ora 12.00.

Documentele necesare depunerii dosarului de concurs, bibliografia, atribuțiile prevăzute în fișa postului sunt afișate pe pagina de internet a instituției www.kibed.ro și http://www.e-primarii.ro/primaria-chibed.

Relaţii suplimentare se pot obține de la secretarul comisiei de concurs, Marton Melinda, la numărul de telefon 0265-717.783 sau la adresa de e-mail chibed@cjmures.ro.

(Redacţia)

 

 

 

De asemenea, verificati

Sesizări de malpraxis la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Distribuie Comisia de monitorizare și competență profesională pentru cazurile de malpraxis din cadrul Direcției de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.