Prezentare de ochelari şi rame Gucci, la VizualMed Sanatate
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 475 Vizualizări

Prezentare de ochelari şi rame Gucci, la VizualMed

Clinica oftalmologică VizualMed Târgu-Mureş împreună cu K Optic (distribuitorul oficial în România al brandurilor de ochelari Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen, McQ, Boucheron, Pomellato, Stella McCartney, Brioni, Puma) organizează, în premieră pentru „Oraşul trandafirilor”, în data de 5 iulie, de la ora 18.00, un eveniment monden cu tematica “Ochelarii, un accesoriu definitoriu pentru ţinuta ta!”.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va avea loc în cadrul clinicii VizualMed situată în Piaţa Teatrului nr. 1 din Târgu-Mureş, iar în cadrul acestuia vor fi prezentate cele mai noi colecţii de rame şi ochelari de soare Gucci, respectiv colecţia Primăvară-Vară 2018, precum şi piese ediţie limitată.

„Acest eveniment este adresat persoanelor care recunosc, iubesc şi se regăsesc într-un stil exclusivist, accesul fiind pe bază de invitaţie. Participanţii vor avea ocazia să vizioneze în premiera pentru Târgu-Mureş colecţiile de ochelari pentru anul 2018. În cadrul evenimentului se vor organiza standuri de promovare pentru celebrarea tematicii fiecărui brand şi vor fi prezentate peste 900 de piese. Ramele şi ochelarii de soare Gucci se regăsesc în Târgu-Mureş doar la VizualMed”, au transmis organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE