Acțiune de deratizare și dezinfecție la Reghin Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 383 Vizualizări

Acțiune de deratizare și dezinfecție la Reghin

Primăria Municipiului Reghin  va efectua în perioada 3 – 7 iulie 2018 acţiunea de deratizare și dezinfecție  pe domeniul public al municipiului. Vizate sunt zonele Parcul Tineretului, Parcul Central, Piațeta din cartierul Libertății, Piața Mică, Piața temporară – străzile N.Bălcescu, Teilor, Piața Mare, terenurile de joacă pentru copii din cartierele Libertății, Rodnei, Făgărașului, Unirii, Iernuțeni, Pomilor, Gării, Salcâmilor, Teilor, precum și malurile pâraielor Temniței, Trandafirilor, Agricultorilor, Canalul Morii.

„Lucrările de deratizare și dezinsecție se vor efectua între orele 20 și 7, pentru reduce disconfortul populației.Pentru eficiența procesului, recomandăm cetăţenilor, asociaţiilor de locatari /proprietari și agenţilor economici de pe raza municipiului să efectueze în aceeași perioada de timp operaţiunile de deratizare și dezisencție în gospodăriile proprii, clădiri, subsolul blocurilor, etc.
În funcție de condiţiile meteorologice, perioada de execuție a tratamentelor poate fi decalată sau prelungită. Substanţele folosite în acţiunea de dezinsecție și deratizare sunt avizate de Ministerul Sănătății pentru profilaxia sanitar umană . În caz de ingerare accidentală a substanţelor raticide de către orice persoană, vă rugăm să vă adresaţi imediat Spitalului Municipal Reghin. Produsele folosite la deratizare au ca substanţă activă Brodifacoum, iar producătorul recomandă ca antidot vitamina K1. În cazul ingerării accidentale a substanţelor raticide de către animalele de companie, vă rugăm să vă prezentaţi de urgenţă la cel mai apropiat cabinet veterinar.  ”, se arată în comunicatul emis de Primăria Municipiului Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE