„Asigură-ţi o zi frumoasă!”, campanie derulată la „Weekend” şi Platoul Corneşti Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 197 Vizualizări

„Asigură-ţi o zi frumoasă!”, campanie derulată la „Weekend” şi Platoul Corneşti

Beneficiind de un cadru natural deosebit – un parc pe malul micului lac de acumulare format de barajul de peste Mureş – Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” oferă multiple şi variate posibilităţi de recreere şi divertisment. În sezonul estival, la Complexul „Weekend” îşi petrec timpul liber mii de persoane/zi.

În fiecare an, pe timpul verii, aglomeraţia de autoturisme din jurul complexului, coroborată cu neglijenţa unor proprietari, poate duce la comiterea de furturi din auto în această zonă.

În anii precedenţi, activităţile derulate în zona complexului au avut rezultate benefice (niciun furt din auto în parcările aferente complexului), dar au condus şi la concluzia că numeroşi proprietari de autoturisme – în special din alte judeţe – lasă bunuri la vedere, în interior.

Din aceste considerente, Poliţia mureşeană – prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Poliţia Târgu-Mureş, sprijinite de structurile de jandarmi, poliţie locală şi Radio Vacanţa, reia activităţile ce au ca scop menţinerea gradului de siguranţă a cetăţenilor în Complexul „Mureşul” şi zonele adiacente, ediţia din acest an a proiectului fiind cea de-a IX-a. Din aceleaşi considerente prezentate mai sus, începând din acest an, activităţile se vor extinde şi la nivelul parcărilor de la Platoul Corneşti.

„Activităţile vor fi derulate zilnic, în intervalul 1 iulie – 31 august 2018, conform graficului şi procedurilor stabilite. Materialele de informare/atenţionare se vor amplasa, de regulă, doar la autoturismele în care sunt observate bunuri în interior”, au transmis reprezentanţii Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE