Teatrul Național Târgu-Mureș, prezent și în 2018 la Festivalul Național de Teatru Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 343 Vizualizări

Teatrul Național Târgu-Mureș, prezent și în 2018 la Festivalul Național de Teatru

Spectacolele „Ivanov” de A.P. Cehov, în regia lui Claudiu Goga, și „Beție” de Ivan Vîrîpaev, regia Radu Afrim, vor participa, în perioada 19-29 octombrie 2018, la ediția cu numărul 28 a Festivalului Național de Teatru, se anunță în cadrul unui comunicat emis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu”.

Criticul Marina Constantinescu, director artistic şi selecţioner al Festivalului Naţional de Teatru, a anunțat selecţia oficială a celei de-a 27-a ediţii luni, 2 iulie, de la ora 18:00, în sistem live streaming, pe site-ul oficial al festivalului.

Imagine din „Ivanov” (Foto: Cristina Gânj)

Producătorii Festivalului Național de Teatru sunt: UNITER – Uniunea Teatrală din România, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București.

Este cea de-a șaptea participare a Teatrului Național Târgu-Mureș cu ambele Companii la Festivalul Național de Teatru – cel mai prestigios eveniment teatral desfășurat la București și care reunește în programul său cele mai importante producții teatrale ale stagiunii 2017-2018.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE