Radu Deac, demis de la conducerea Agenţiei Naţionale de Transplant Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 814 Vizualizări

Radu Deac, demis de la conducerea Agenţiei Naţionale de Transplant

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a numit-o miercuri, 4 iulie, pe Alexandra Anca Mureşan în funcţia de director executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant (ANT), informează Mediafax.

„Se impune restructurarea Agenţiei Naţionale de Transplant, pentru buna funcţionare şi transparentizare a activităţii de transplant în România. Numirea de astăzi este un prim pas în acest sens. Am încredere că noul director executiv va reuşi să organizeze un sistem care să funcţioneze în condiţii optime, în beneficiul pacienţilor a căror viaţă depinde de efectuarea unui transplant. Mai mult, sperăm că noua lege a transplantului va putea fi gata în cel mai scurt timp pentru consultare. Mi-am propus să continui să fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca drama tânărului care a pierdut ieri lupta cu viaţa să nu se mai repete”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, potrivit unui comunicat de presă al ministerului Sănătăţii.

Până acum, funcţia de director executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant a fost ocupată de Radu Deac.

Potrivit Mediafax, noul director executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant, Alexandra Anca Muresan este medic primar chirurgie generală din 2013. Până în prezent şi-a desfăşurat activitatea la Institutul Regional de Gatroenterologie şi Hepatologie „prof. dr Octavian Fodor” din Cluj -Napoca.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE