Home / Sport / Farel Roteni câștigă Cupa Secuilor

Farel Roteni câștigă Cupa Secuilor

Distribuie

Ajunsă la ediția cu numărul 5, faza națională a Cupei Secuilor la fotbal s-a desfășurat tot în județul Mureș, pe terenul din Gornești. Aceasta a fost câștigată de formația mureșeană Farel Roteni. Câștigătoare a fazei județene, 2-0 în finala cu LPS Târgu-Mureș, Farel a avut ca adversare în turneul final disputat câștigătoarele fazelor județene din Harghita și Covasna, VSK Gheorgheni, respectiv Nemere Ghelința. Cele trei județe reprezentante au asigurat și câte o brigadă de arbitri și un observator, care au oficiat la partida dintre reperezentantele celorlalte două județe. Turneul final s-a disputat în sistem fiecare cu fiecare, în jocuri a câte două reprize de 30 de minute, iar în caz de egalitate, la fiecare partidă s-ar fi executat lovituri de departajare. Nu a fost cazul, deoarece fiecare patidă s-a încheiat cu victoria uneia dintre formații după timpul regulamentar. În deschidere s-a disputat și un meci demonstrativ între echipele ASA Old Boys și o echipă formată din membri AJF Mureș și a gazdelor, Old Boys Gornești.
În urma tragerii la sorți, prima partidă a adus față în față campioanele județelor Mureș și Harghita, Farel Roteni și VSK Gheorgheni, încheiată 3-0 în favoarea mureșenilor. Echipa din Gheorgheni a cedat și în al doilea joc, 1-2 cu Nemere Ghelința, astfel încât ultima partidă a constuit finala turneului. Mai odihnită, dar și superioară valoric, Farel Roteni s-a impus cu un categoric 6-0 și și-a adjudecat trofeul.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.