Accident cu 10 răniți la Isla Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3832 Vizualizări

Accident cu 10 răniți la Isla

Aproape de miezul nopții, pe DJ 153 A, dinspre localitatea Isla spre Hodoșa, a avut loc un accident rutier, două autovehicule ajungând în albia unui pârâu.

„Un conducător auto de 17 ani a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a ajuns în albia unui pârâu, urmat fiind de un alt autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, care, la fel, a pierdut controlul autovehiculului și a ajuns în albia unui pârâu. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. În autoturismul condus de tânărul de 17 ani se aflau alte 5 persoane, iar în celălalt autoturism se aflau patru persoane, inclusiv șoferul. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 17 ani și rănirea ușoară a celor 9 pasageri din ambele autoturisme”, a declarat, pentru Zi de Zi, subinspector Emanuela Rugină, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

„Șoferul” de 17 ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea fără permis de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice.

La fața locului au intervenit echipaje ale Poliției, ale Detașamentului de Pompieri Tîrgu Mureș din cadrul ISU Horea Mureș pentru asigurarea măsurilor PSI și ale SMURD pentru acordarea primului ajutor răniților. Toate victimele au fost transportate la spital.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE