FOTO: Magazin „Viggo by Cătălin Botezatu”, la Hotel „Grand” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5155 Vizualizări

FOTO: Magazin „Viggo by Cătălin Botezatu”, la Hotel „Grand”

Cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu a inaugurat vineri, 6 iulie, la Târgu-Mureş, cel de-al nouălea magazin din reţeaua internaţională „Viggo”. Amenajat cu mult gust la parterul Hotelului „Grand”, magazinul propune clienţilor o gamă variată de articole şi accesorii vestimentare din colecţia „Viggo by Cătălin Botezatu”, despre care carismaticul designer a mărturisit că „este mai mult decât o colecţie de suflet; este o adevărată experienţă a simţurilor.”

Al nouălea magazin din reţeaua „Viggo”

Organizat sub auspiciile eleganţei, rafinamentului şi ospitalităţii Hotelului „Grand” din Târgu-Mureş, evenimentul a debutat cu un cocktail de „bun venit” în spaţiul de la parterul hotelului.

Invitaţii, în număr de aproximativ 400 de persoane, au asistat apoi la tăiarea panglicii inaugurale de către reputatul designer Cătălin Botezatu şi Anca Pescar – proprietara magazinului „Viggo by Cătălin Botezatu” din incinta Hotelului „Grand”.

„Mă bucur că alături de partenerul meu Marin Ionuţ deschidem cel de-al nouălea magazin, şapte în România, două peste hotare, la Chişinău şi Praga. Magazinul de la Târgu-Mureş este unul dintre cele mai elegante din cele nouă, în care veţi găsi, vă promitem, cea mai de calitate marfă, în sensul că ce găsiţi la Bucureşti sau în celelalte magazine veţi găsi şi aici”, a spus Cătălin Botezatu înainte de tăiarea panglicii inaugurale.

„Pentru hotelurile din Târgu-Mureş cred că este o premieră, dar nu pentru hotelurile de pe mapamond. Am văzut, în întreaga lume, hoteluri elegante care la parter au dezvoltat adevărate galerii comerciale”, a declarat Anca Pescar.

Defilare de modă

Evenimentul a continuat în aceeaşi linie a eleganţei şi rafinamentului, în incinta Restaurantului Hotelului „Grand”, unde oaspeţii au fost răsfăţaţi de produse culinare şi băuturi alese, dar şi cu o defilare de modă cu o părticică din ceea ce înseamnă colecţia „Viggo by Cătălin Botezatu”.

„Sper ca brandul Viggo, care s-a impus deja pe piaţa românească să se impună şi pe piaţa din Târgu-Mureş. Am văzut că avem foarte mulţi clienţi la Bucureşti şi tocmai de aceea ne-am gândit să deschidem, împreună cu Anca (Anca Pescar – n.a.), un magazin în această locaţie superbă. În seara aceasta aţi văzut o mini-colecţie, doar o parte din colecţia pe care noi o oferim clienţilor noştri şi vă promit că nu o să vă dezamăgim cu produsele pe care le vom desface aici”, au fost cuvintele lui Cătălin Botezatu, la finalul prezentării de modă.

Produsele Viggo, „adevărate opere în materie de stil”

În cadrul evenimentului, s-a vorbit despre noua destinaţie de shopping din Târgu-Mureş, respectiv magazinul „Viggo by Cătălin Botezatu”, ca fiind o locaţie care se adresează „pasionaţilor pentru modă şi calitate premium.”

Totodată, s-a vorbit şi despre eleganţa liniilor Business, Contemporary şi Ceremony, respectiv despre produsele din colecţia „Viggo by Cătălin Botezatu” considerate „adevărate opere în materie de stil”, realizate din cele mai fine țesături ce provin dintr-o selecție de furnizori respectați precum Loro Piana, Scabal, Dormeuil, Vitale Barberis Canonico, Holland and Sherry, Lanificio Cerutti, Reda, Fratelli Tallia di Delfino.

„Prin urmare, eleganța atemporală și versatilitatea costumelor Viggo sunt date de secole de măiestrie italiană, tradiție britanică și un savoir-faire franțuzesc, toate croite cu un respect imaculat față de țesăturile de cea mai bună calitate și creativitate”, a spus Cătălin Botezatu, care a transmis şi un mesaj din partea echipei „Viggo”, care şi-a propus „să devină noua faţă a garderobei bărbatului din Târgu-Mureş, stăpân pe propria persoană, prin punerea în valoare a şarmului şi a distincţiei acestuia.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE