Accidente rutiere soldate cu persoane rănite grav Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 401 Vizualizări

Accidente rutiere soldate cu persoane rănite grav

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat luni, 16 iulie, două accidente rutiere petrecute duminică, 15 iulie, pe străzile județului.

La data de 15 iulie a.c., ora 02:27, pe DN 13/A, la km 32+975 km, pe raza localităţii Sărăţeni, un bărbat de 49 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în coliziune cu un cap de pod şi cu gardul unui imobil, ieşind în afara părţii carosabile.
Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat de 49 de ani, pasager în autoturism.

La data de 15 iulie a.c., ora 17:15, pe DN15 E60, la km 27 +360 m, în afara localităţii Chețani, un bărbat de 55 de ani, din judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus şi care era condus de un bărbat de 30 de ani, din judeţul Sălaj.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui tânăr de 28 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, precum şi rănirea uşoară a patru persoane, cu vârste cuprinse între 8 ani şi 60 de ani, 3 dintre acestea fiind pasagere în autoturismul condus de bărbatul din judeţul Cluj, iar cea de-a patra persoană rănită uşor fiind conducătorul auto din judeţul Sălaj.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE