Ajutor pentru locuitorii din Vânători, afectați de inundații Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 308 Vizualizări

Ajutor pentru locuitorii din Vânători, afectați de inundații

La Centrul de colectare de bunuri din Tîrgu Mureş, deschis în intervalul 09 – 13 iulie 2018, în scopul ajutorării persoanelor afectate de inundațiile din ultima perioadă, au fost donate produse alimentare neperisabile: ulei, zahăr, făină albă, făină de mălai, orez, conserve de carne şi din legume, pateuri, paste făinoase, dulciuri, apă, cât şi produse de curăţenie şi de igienă, mese şi scaune, etc.

Aceste produse au fost transmise Primăriei  Comunei Vânători, spre a fi distribuite persoanelor aflate în dificultate, a anunțat subprefectul județului Mureș, Nagy Zsigmond.

Acțiunea a fost organizată din inițiativa Ministerului Afacerilor Interne, Instituției Prefectului – Județul Mureș şi Primăriei Municipiului Tîrgu Mureş.

Vă reamintim că locuitorii de pe Valea Cărbunarilor din comuna Vânători au fost inundați în două rânduri doar în ultima lună. La prima viitură au fost afectate cca. 70  de gospodării (curți și grădini – la 12 case a intrat apa în bucătării și la 25 în pivnițe). La o săptămână distanță, alte gospodării au trăit drama de a-și vedea bunurile distruse. (S. G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE