Arestat pentru șantaj Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 482 Vizualizări

Arestat pentru șantaj

Un bărbat din Tîrgu Mureș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că ar fi ameninţat o persoană cu acte de violență asupra sa și a membrilor familiei.
La data de 17 iulie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş au organizat o acţiune în urma căreia au identificat un bărbat, de 39 de ani, din Tîrgu Mureş.
Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că persoana respectivă ar fi împrumutat în cursul lunii iunie a.c., 800 de lei persoanei vătămate, iar pentru recuperarea acestora ar fi recurs la amenințări asupra ei şi a membrilor familiei sale, atât în mod direct cât şi prin reţelele de socializare.
Poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa persoanei bănuite de comiterea infracţiunii de şantaj, în urma căreia, poliţiştii au identificat şi ridicat 4 telefoane mobile cu cartelele telefonice aferente.
La data de 17 iulie a.c., faţă de persoana în cauză a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 18 iulie a.c., instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE