Curs de cosmetică la Târgu-Mureș Beauty
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 293 Vizualizări

Curs de cosmetică la Târgu-Mureș

Metropolitan Beauty Academy organizează în Târgu-Mureș, începând cu data de 24.07.2018 cursuri de calificare în meseria de Cosmetician. Durata cursului este de 4 sau 6 luni în funcție de nivelul informațional care se dorește a fi accesat.

Prețul pentru programul de 4 luni este de 2000 lei și se poate eșalona pe maximum 5 tranșe a câte 400 de lei fiecare. Pentru programul de 6 luni, prețul este de 2800 lei si se poate eșalona pe maximum 7 tranșe egale de 400 de lei fiecare. În acest preț sunt incluse toate materialele consumabile, ustensilele de lucru și manualul de curs.

Pentru fiecare persoană adusă în cadrul cursurilor se oferă un discount de 5 %.

Certificatele obținute la finalul cursului sunt eliberate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației și sunt recunoscute atât în țară cât și în străinătate.

Pentru ocuparea unui loc sunteți așteptați la înscriere la sediul de pe str. Bartok-Bela, nr. 1-3, cu o copie CI și prima rată de curs. Program luni-vineri 10:00-18:00.

Înscrierea se poate face și online prin trimiterea documentelor dvs. pe adresa de e-mail metropolitan@curs-calificare.ro.

Pentru mai multe detalii trimiteți un e-mail la adresa de mai sus, sunați la 0753 192 525 sau intrați pe site-ul organizatorilor aici.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE