Șapte accidente rutiere în weekendul 21-22 iulie Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 460 Vizualizări

Șapte accidente rutiere în weekendul 21-22 iulie

IPJ Mureș au transmis printr-un comunicat o listă de accidente rutiere care au avut loc în județul Mureș pe parcursul weekendului 21-22 iulie.

La data de 21 iulie a.c., ora 07:20, pe strada Gheorghe Doja din Târgu-Mureş, un bărbat, de 63 de ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism, ce se deplasa pe sensul opus, ce era condus de o tânără de 23 de ani din localitatea Crăieşti.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a tinerei de 23 de ani.

*

La data de 21 iulie a.c., ora 05:30, pe DJ 142C, la Km. 11+530 m, pe raza localităţii Viișoara, un tânăr, de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.

*

La data de 22 iulie a.c., ora 18:00, pe DN 15  E60, pe raza localităţii Sîngeorgiu de Mureș, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Ceuaşu de Glodeni, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a acroşat o autoutilitară, care se deplasa pe acelaşi sens de mers şi care era condusă de un tânăr, de 26 de ani, din Tîrgu Mureş, după care a ieşit în afara părţii carosabile.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime omeneşti.

În urma testării cu etilotestul conducătorului autoturismului  i-a rezultat o valoare de 0,88  mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.

S-a întocmit dosar penal.

*

La data de 22 iulie a.c., ora 21:00, pe strada Cerbului din municipiul Reghin, un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism.

*

La data de 22 iulie a.c., ora 17:40, pe strada Gării din municipiul Reghin,  un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Topliţa, judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat uşor, o minoră de 12 ani, din municipiul Reghin, angajată în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

*

La data de 22 iulie a.c., ora 18:01, pe strada Calea Sighişoarei din municipiul Târgu-Mureş, un bărbat, de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat uşor un minor de 12 ani, din municipiul Târgu-Mureş, angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis.

*

La data de 22 iulie a.c., ora 18:30, pe DN 15 E578, la km 111+600 m, în localitatea Suseni, un bărbat, de 63 de ani, din localitatea Ungheni, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului şi a unei pasagere, de 66 de ani.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE