Home / Sport / Mureșence și ex în lotul pentru Balaton Cup

Mureșence și ex în lotul pentru Balaton Cup

Distribuie

Reprezentativa feminină de fotbal a României va participa la sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 27-29 iulie, la o nouă ediție a turneului amical Balaton Cup, din Ungaria. Alături de selecționatele Ungariei și României, care se întâlnesc în prima zi, mai participă Serbia și Belarus. Acestea vor susține prima partidă a turneului, vineri, 27 iulie, ora 16.30, urmat de duelul dintre Ungaria și România, de la ora 18.30.

Meciurile care vor stabili clasamentul final se vor disputa duminică, 29 iulie. Partida pentru locul trei, dintre învinsele primelor meciuri va avea loc de la ora 16.30, iar finala turneului de la ora 18.30.
Din lotul României face parte și o componentă a echipei Ladies Târgu-Mureș, fundașul Barabási Kinga (în foto), precum și alte trei foste componente care au activat la Târgu-Mureș. Acestea sunt ludușeanca Andrea Herczeg, care acum evoluează în Suedia, la formația Mallbackens IF și alte două jucătoare care au jucat la echipa care evolua sub culorile ASA, ambele aflate acum la echipe din Ungaria: bihoreanca Brigitta Göder (ETO Györi FC) și dâmbovițeanca Bianca Sandu (Diosgyör).

 

De asemenea, verificati

Voleibalistele de la CSU, bătălie pentru rămânerea în prima ligă

Distribuie Echipa de volei feminin din cadrul CSU Târgu Mureș a jucat un meci din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.