Home / Invatamant / Studenți la UMF Tîrgu Mureș pentru o săptămână
UMF in Raportul integrității

Studenți la UMF Tîrgu Mureș pentru o săptămână

Distribuie

Liceeni din toate colțurile țării experimentează în această săptămână viața de student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș în cadrul programului Universitatea de Vară pentru Elevi. Elevii sunt cazați în cămine studențești și participă la cursuri și lucrări practice, se anunță în cadrul unui comunicat emis de către Compartimentul Relații Publice UMF.

Liga Studenților din Tîrgu Mureș derulează, în perioada 24 – 31 iulie 2018, cea de-a VI-a ediție a îndrăgitului program. Organizat cu sprijinul UMF Tîrgu Mureș, proiectul este destinat liceenilor care au absolvit clasa a XI-a, pentru a vedea cum decurge o săptămână din viața unui student la Medicină, Medicină Dentară și Farmacie.

Rectorul UMF Tîrgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, se va întâlni cu elevii mâine, 27 iulie 2018, ora 9.00, în sala I a Universității.

„Voluntarii Ligii Studenților sunt deja veterani în organizarea școlii de vară, iar aceștia vă vor prezenta o parte a vieții de student, iar cealaltă parte o veți descoperi când veți deveni studenți. Sunt absolut convins că anul viitor, exact în această perioadă, foarte mulți dintre dumneavoastră veți susține examenul de admitere la UMF Tîrgu Mureș. Vă urez de acum succes și m-aș bucura să ne vedem anul viitor, în toamnă, pentru a vă înmâna carnetele de student la Medicină la UMF Tîrgu Mureș. Experiența numită Universitatea de Vară pentru Elevi va fi una intensă și extraordinară, indiferent dacă veți studia sau nu la UMF Tîrgu Mureș”, a transmis prof. dr. Ovidiu S. Cotoi, decanul Facultății de Medicină din cadrul UMF Tîrgu Mureș.

„Universitatea de Vară pentru Elevi este un proiect foarte drag Ligii Studenților, care se organizează de șase ani. La prima ediție eram participant, ca voi. Am fost foarte încântată să particip pentru că mi se părea o ocazie ideală să văd cum este să fii student pentru o săptămână și cum ar putea fi viața mea la UMF Tîrgu Mureș. Am încercat, împreună cu colegii mei, să punem suflet, efort și cunoștințe în a face din această săptămână o experiență memorabilă care să fie definitorie pentru viitorul vostru”, a transmis Dalia Dreptate, coordonatorul Universității de Vară pentru Elevi.

(A.V.)

 

De asemenea, verificati

Șerban Radu George. ” Matematica pură este o artă abstractă ”

Distribuie Elevul Șerban Radu George este o adevărată revelaţie a matematicii de performanţă din județul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.