Community Brunch și în Târgu-Mureș Sanatate
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 252 Vizualizări

Community Brunch și în Târgu-Mureș

Pentru prima oară în Târgu-Mureș, în data de 2 august de la ora 17:00 se va organiza un Community Brunch la Focus Eco Center (Crinului 22). Evenimentul este o continuitate a seriei Mănâncă Local prin care se dorește a se oferi un moment convivial, familial și savuros, în cadrul pieței fermierilor și producătorilor locali, găzduită lună de lună de Focus Eco Center.

Ce se va întâmpla? O întâlnire 3 în 1, care va mulțumi întreaga familie.

În primul rând, brunch-ul ca fi un prilej de conectare cu oamenii din comunitatea în care locuiești și degustare de preparate pregătite în casă cu ingrediente locale, crescute organic.

În piața fermierilor ai posibilitatea de a cumpăra direct de la fermierii și producătorii locali brânzeturi savuroase, siropuri, dulcețuri și legume proaspete. Reprezintă și o bună ocazie de a pune întrebări și a-i cunoaște îndeaproape pe cei care te hrănesc.

Nu în ultimul rând, poți veni împreună cu cei mici la ateliere pentru copii. Vor avea loc și pentru ei activități distractive și educative: „Bomba de semințe” – „bombardează” orașul cu flori și plante aromatice, „De la bob la păstaie” – viața bobului de fasole și „Atelierul colorat” – forme și culori în natură.

Evenimentul este organizat în spiritul economiei darului, iar intrarea este liberă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE