Vița de Vie împreună cu Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș, capi de afiș ai zilei a doua la AWAKE Festival Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 222 Vizualizări

Vița de Vie împreună cu Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș, capi de afiș ai zilei a doua la AWAKE Festival

Biletele de o zi sunt disponibile: pentru doar 99 lei aveți șansa de a vă vedea pe scenă artiștii preferați.

Line-up-ul zilei a doua e format din: Vița de Vie „În Corzi” împreună cu Orchesta Filarmonicii de Stat Tîrgu Mureș, Wilkinson, Akua Naru, James Zabiela, Subcarpați împreună cu invitații speciali de la Hanu’ cu Bragă, O.C.S., sZempöl Offchestra, DJ Sauce, Ethylen, Vlad Bretan, Dan Medesan, Albin Kaczka și Addo.

Vița de Vie, una dintre cele mai longevive și influente trupe ale scenei rock românești, cu o carieră de peste 20 de ani, va fi cap de afiș al celei de-a doua zile. Pregătiți-vă pentru un concert de neuitat în formula Vița de Vie „În Corzi” împreună cu Orchesta Filarmonicii de Stat Tîrgu Mureș, care vor face un show exclusiv pentru AWAKE.

James Zabiela este headliner-ul scenei Telekom Electronic Beats Stage la AWAKE curatoriată de FORM SPACE. DJ-ul britanic este unul dintre cei mai reprezentativi magicieni tehnici ai muzicii. Este un DJ armonios, mixează în cheie și găsește melodii care se potrivesc precum piesele unui puzzle. Toate acestea fac din Zabiela unul dintre cei mai colorați, variați și vibranți reprezentanți ai muzicii techno.

Cea de-a doua ediție a Festivalului AWAKE va avea loc în perioada 17-19 august pe domeniile Teleki din Gornești, județul Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe website-ul http://tickets.awakefestival.ro/.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE