O echipă mureșeană rămasă în Cupa României Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

O echipă mureșeană rămasă în Cupa României

După disputarea primei faze naționale a Cupei României la fotbal dintre cele trei echipe mureșene participante în competiție a mai rămas doar Avântul Reghin. Aceasta a învins o a doua formație mureșeană, 5-1 în deplasarea de la Mureşul Ruşii Munţi. Gazdele au deschis scorul în minutul 8, prin Florin Şuţu, Adrian Murar a egalat în minutul 45 din penalty. În minutul 62 același jucător a preluat conducerea pentru reghineni și tot el a stabilit scorul final în minutul 87, după ce Florin Truţa a făcut 3-1 (min. 64), iar Norbert Fekete a transformat al doilea 11 metri pentru Avântul în minutul 78.

A treia echipă mureșeană, CS Iernut a cedat cu 4-2 în deplasarea de la Turda cu Sticla Arieșul Turda. Turdenii și-au asigurat calificarea în turul secund fără emoții. În minutul 8-0 aveau deja 4-0, cu goluri reușite de Adrian David (29), Florin Dan (63 și 73) și Marius Ionescu (80), după care mureșenii au înscris prin Ionuţ Cheţan (min. 83) și Daniel Grigore (87). În această fază au evoluat 68 de echipe, 42 de câştigătoare ale fazei judeţene şi 26 care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii 3.

Faza a doua este programată în 15 august, când se vor disputa 28 de meciuri, cu 56 de echipe, cele 34 calificate din faza I şi alte 22 din Liga III

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE