Workshop „Creativitate în logopedie” pentru copii Sanatate
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

Workshop „Creativitate în logopedie” pentru copii

Luna viitoare, în 15 septembrie, My Happy Family organizează un nou eveniment adresat părinților și copiilor. Workshopul „Creativitate în logopedie” se va desfășura între orele 10:00 și 12:00 la sediul My Happy Family de pe strada Alba Iulia, nr. 36.

Workshop-ul „Creativitatea în logopedie” vine în sprijinul specialiștilor, studenților și părinților cu o multitudine de jocuri și metode din practica logopedică, menite să fie de ajutor în lucrul cu copilașii. Șoldan Voichița, psiholog-logoped, va prezenta multe materiale atât create de ea, cât și consacrate, pe diverse teme: dezvoltarea aparatului fonoarticulator, educarea respirației, dezvoltarea auzului fonematic, dezvoltarea motricității, stimularea limbajului, corectarea dislaliei, autocunoaștere și creșterea stimei de sine a copilului.

Prețul acestui workshop este de 65 lei, iar înscrierea se face prin trimiterea textului „WORKSHOP Targu Mures”+ numele dvs. la numărul de telefon 0762 639 680 (ulterior, după confirmarea locului se achită un avans de 30 lei în contul: RO31INGB0000999901171240 Șerban Elena Maria).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE