Home / Diverse / Airsoft – ul te învață despre responsabilitatea umană!

Airsoft – ul te învață despre responsabilitatea umană!

Distribuie

Lansarea pe piața jocurilor colective în anii ’70 a airsoftului a reprezentat o modalitate de eficientizare a responsabilității omului față de ceilalți, într-un mod care a fost preluat în societatea contemporană de către multe dintre companii. Răspândirea acestui joc ca formă de interacțiune umană în cadrul team-buildingurilor constituie un prim pas în întărirea relațiilor între oameni care fac parte din personalul companiei respective.

Conceput ca un joc serios, în care fiecare dintre combatanți folosesc diverse replici de armament real (chiar și fumigene, pe http://www.airsoft.ro/Fumigene-414 găsindu-le pe cele mai bune, care nu sunt dăunătoare pe câmpul de luptă și care creează avantaje certe pentru câștigarea luptei), airsoft-ul ajută atât la dezvoltarea personalității umane, cât și la creșterea nivelului de interacțiune în cadrul membrilor companiei.

Alternativa perfectă pentru sporirea eficienței grupurilor din cadrul unei companii − jocul de airsoft, ajută la îmbunătățirea nivelului de comunicare și sprijin între persoanele care fac parte dintr-un departament. A-i pune pe aceștia într-o situație de luptă ipotetică, dar care poate fi vizualizată cu elemente care îi conferă un grad foarte ridicat de realism, poate să schimbe total perspectiva individuală, dar și pe cea de grup.

Pe un câmp de luptă nu ești responsabil doar pentru ceea ce ți se întâmplă ție pentru că faci parte dintr-un colectiv, dintr-o echipă, așa cum se întâmplă și-n viața reală, în cadrul companiei. Obiectivele grupului sunt și obiectivele tale, așa că este foarte ușor să te integrezi în cadrul acestuia și să-ți aduci contribuția pentru creșterea nivelului de succes și pentru realizarea acestor obiective. Fiind vorba despre un grup de oameni, este foarte normal ca, în situații de stres maxim, să apară tot felul de situații care să ne determine modificarea nivelului comportamental.

De aceea, jocul de airsoft ajută la sudarea relațiilor inter-umane și la identificarea acelor soluții care să le ofere tuturor satisfacția apartenenței la grup. Pentru că acest sport al minții și al trupului are nevoie de stimulente cât mai reale, creatorii lui s-au gândit să opteze pentru replici de arme și armament reale, astfel încât senzația să fie una cât mai asemănătoare pe câmpul de luptă. Pe Airsoft.ro vei descoperi o serie de astfel de instrumente de combat care vor ajuta la eficientizarea modului de joc și care sunt întotdeauna un element care contribuie la creșterea gradului de realism și de implicare în joc a combatanților.

Recomandat tuturor companiilor care își doresc să beneficieze de creșterea nivelului de implicare a angajaților și de sudare a relațiilor la locul de muncă între aceștia, airsoft-ul este sportul care va face diferența în viitor în multe domenii de activitate. Acest lucru se va datora calității jocului în sine și a modului în care acesta schimbă mentalitatea celor care îl practică, schimbând conceptul de individualitate într-unul de colectivitate!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Cum să gătești micii dacă nu ai grătar?

Distribuie Poate nu ai grătar acasă și ți-e poftă de fiecare dată când intri în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.