Home / Administratie / Licitaţia pentru salubrizarea oraşului Iernut, finalizată

Licitaţia pentru salubrizarea oraşului Iernut, finalizată

Distribuie

Primăria oraşului Iernut a atribuit societăţii A&B Salubris SRL Pietriş (Deda) un contract în valoare de 359.706 lei, fără TVA, pentru efectuarea serviciului de colectare şi transport a deşeurilor menajere în oraşul Iernut.

Cuantumul tarifelor, stabilit în decembrie 2017

Potrivit portalului www.licitatiapublica.ro, tarifele pentru serviciile de salubritate sunt reglementate de Hotărârea Consiliului Local Iernut 216/18 decembrie 2017 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale.

Astfel, pentru anul 2018 se va percepe o taxă specială de 5,44 lei/ lună/ persoană pentru serviciile de salubritate pentru colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor menajere categoria persoane fizice şi o taxă specială de 206,39 lei/ tonă/ lună pentru serviciile de salubritate pentru colectarea şi transportul deşeurilor menajere categoria persoane, calculând la o populaţie stabilă de 8.705 persoane şi la un număr de 112 persoane juridice.

„Taxa specială de 5,44 lei/ lună/ persoană cuprinde şi TVA-ul de 19%, astfel valoarea unitară, fără TVA, pe persoană, este de 4,57 lei/ lună. Taxa specială de 206,39 lei/ tonă/ persoană juridică cuprinde şi TVA-ul de 19%, astfel valoarea unitară, fără TVA, pe persoană juridică, este de 173,44 lei/ lună/ tonă. Date fiind cele mai sus invocate, valoarea estimată stabilită este de 710.485,56 lei, fără TVA, constituita din: număr de locuitori 8.705 x 4,57 lei/ lună x 12 luni = 477.382,20 lei, fără TVA, şi număr de persoane juridice 112 x 173,44lei/ tonă x 12 luni = 233.103,36 lei, fără TVA”, au precizat reprezentanţii Primăriei oraşului Iernut, în caietul de sarcini al licitaţiei.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Centrul comunei Corunca modernizat cu 3,5 milioane de lei, fonduri din bugetul local

Distribuie Zona centrală din Corunca este într-un amplu proces de modernizare. Lucrările sunt finanțate din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.