Mara Togănel (preşedintele OFL Mureş): „România Centenarului trebuie să fie demnă și unită!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 446 Vizualizări

Mara Togănel (preşedintele OFL Mureş): „România Centenarului trebuie să fie demnă și unită!”

Liderul Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Mureş, consilierul judeţean Mara Togănel, a postat luni, 13 august, pe pagina sa de Facebook, un mesaj intitulat „Nu fi tristă, Românie!”.

Scris în contextul recentelor proteste antiguvernamentale din capitală, soldate cu incidente grave, textul reliefează faptul că „Nu există două Românii și, cu atât mai puțin, două popoare”, precum şi că „România Centenarului trebuie să fie demnă și unită”.

Redăm, în rândurile de mai jos, conţinutul integral al mesajului:

„Nu fi tristă, Românie!

Nu așa îmi imaginam că va fi țara mea în Anul Centenarului. Nu așa mi-o doream și nu pentru o astfel de țară am muncit cum am știut eu mai bine și cum m-au călăuzit cei pe care Dumnezeu mi i-a scos în cale. Întotdeauna, însă, există speranța, năzuința, credința… pentru că, țara nu este un dar pe care să îl primești perpetuu cadou și de care să te folosești după bunul plac, toane sau interese.
Nu există două Românii și, cu atât mai puțin, două popoare!
România Centenarului trebuie să arate altfel, luminoasă, curată, semeață și tolerantă. România Centenarului trebuie să fie demnă și unită! România Centenarului trebuie să fie lipsită de încrâncenare cu cei plecați din nevoie în străinătate, dar care se întorc să sărbătorească alături de cei rămași în țară, prieteni, copii, părinți și bunici. Ei nu doresc să-i găsească pe cei de acasă posomorâți, triști,amărâți și îngrijorați. Democrația este puterea poporului corect și bine informat. De aceea, este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi.
Cine știe cât înseamnă 100 de ani în viața, sper cât mai lungă, a unei țări, atât de încercate ca a noastră?
România Centenarului suferă cu fața ei frumoasă ciuruită de acneea nemiloasă a unei adolescențe chinuite, orfană de părinții expulzati de comuniști, abrutizată de demagogi si lipsită de afecțiune.
România trebuie iubită și restul are să vină de la sine!”

(Redacţia)

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE