Pachet special curs coafor + make-up Beauty
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 395 Vizualizări

Pachet special curs coafor + make-up

Metropolitan Beauty Academy vă așteaptă să vă înscrieți la un curs nou special conceput pentru cei care vor să se specializeze în ambele meserii, atât cea de stilist, cât și de make-up artist.

În funcție de timpul pe care îl aveți la dispoziție sau de suma pe care doriți să o alocați pentru curs, organizatorii vor găsi varianta de pachet care să vă satisfacă cerințele. Astfel, durata pachetelor variază între 6 și 15 luni, iar prețul între 430 lei și 800 lei/lună în funcție de nivelul informațional pe care doriți să-l abordați și în funcție de durata cursului.

Conform organizatorilor, puteți beneficia de asemenea de discount-uri: 20% reducere la achiziționarea de ustensile și materiale consumabile marca Wella, pe toată durata derulării cursului; discount de 5% pentru plata integrală sau discount de 5% oferit pentru fiecare persoană adusa în cadrul cursurilor.

Cursurile de coafor și machiaj sunt autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. La finalul perioadei de curs, veți susține examen în urma căruia veți obține două certificate de calificare profesională prin care se atestă abilitățile dobândite în cadrul cursurilor și care vă vor permite să practicați cele 2 meserii. Pentru mai multe detalii, puteți merge la sediul Metropolitan Beauty Academy de pe Str. Bartok Bela, nr. 1-3 de luni-vineri în intervalul orar 10-18 sau suna la numărul de telefon 0753 192 525.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE