A apărut trailerul oficial al filmului „Secretul Fericirii”, în regia lui Vlad Zamfirescu Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 148 Vizualizări

A apărut trailerul oficial al filmului „Secretul Fericirii”, în regia lui Vlad Zamfirescu

A apărut trailerul oficial al filmului românesc „Secretul fericirii”, ce reprezintă debutul regizoral al actorului Vlad Zamfirescu și care va intra în cinematografe în 19 octombrie 2018, se anunță în cadrul unui comunicat emis de către Simona Cristea, responsabil de PR la Oblique Media Film.

Spectatorii sunt așteptați în sala de cinema pentru că, după cum explică Vlad Zamfirescu, „am senzația ca o să le placă. Că o să iasă din sală și-o să-și sune un prieten să-i spună să meargă la «Secretul fericirii». Da, e un film românesc! Mergi și vorbim după.”

Cu ceva ani în urmă, continuă Vlad Zamfirescu, „poate 20, poate mai mult, exista prejudecata că filmul românesc, cu foarte rare excepții, nu contează la nivel internațional. Că suntem la ani lumină de colegii noștri din Vest. Însă, în ultimii 10-15 ani, după Cannes, Berlin și toate celelalte, prejudecata asta s-a spulberat. Acum, în anii noștri, funcționează altă prejudecată: filmul românesc, cu rarisime excepții, nu prinde la public. Cred că și prejudecata asta e pe cale de dispariție. Putem să facem film bun, deștept, de public. Spectatorii pot decide dacă «Secretul fericirii» este o dovadă în sensul ăsta”, concluzionează regizorul.

Trailerul oficial al filmului „Secretul Fericirii” poate fi vizionat accesând link-ul:

Filmul a fost prezentat în premieră mondială la TIFF 2018 (Selecție oficială, secțiunea Zilele filmului românesc, clasat pe locul 2 în preferințele publicului, după „Un pas în urma serafimilor”, regizat de Daniel Sandu, 2017) și a fost declarat câștigător la mai multe festivaluri internaționale de film, după cum urmează: Los Angeles Film Awards, SUA, 2018 (Best Duo: Vlad Zamfirescu & Theo Marton; Honorable Mention: Narrative Feature), Virgin Spring Cinefest, India, 2018 (Silver Award: Best Debut: Vlad Zamfirescu), Burgas International Film Festival, Bulgaria, 2018 (Selectat în competiția oficială, cu proiecție specială pe 23.07.2018). „Secretul Fericirii” a fost selectat și în Competiția de Lungmetraj a Festivalului ANONIMUL IFF 2018.

„Secretul fericirii” este o producție Movie Production Entertainment, iar producător este Cristina Dobrițoiu.
Mai multe detalii despre filmul „Secretul Fericirii” se găsesc și pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/filmul.secretulfericirii/

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE