Home / Sanatate / Parteneriat public-privat pentru construirea Spitalului Regional Târgu-Mureş

Parteneriat public-privat pentru construirea Spitalului Regional Târgu-Mureş

Distribuie

Guvernul a adoptat, zilele trecute, o hotărâre prin care se aprobă 16 obiective de investiții strategice care urmează să fie pregătite și atribuite în parteneriat public-privat, de către Comisia Națională de Strategie și Prognoză.

Pe lista celor 16 obiective de investiţii se află şi opt proiecte, dintre care unul se referă la construirea Spitalului Regional Târgu-Mureş.

“Spitalul va avea o capacitate de aproximativ 800 – 1.000 de paturi, va asigura asistență medicală pentru cazurile medicale complexe, care nu pot fi rezolvate la nivelul județelor sau al municipiilor arondate, va fi dotat cu heliport și elicopter pentru urgențe, cât și cu clinici de specialitate și centre de cercetare dotate corespunzător. Pe lângă spital, se vor construi atât cartiere de locuințe pentru medici și personalul auxiliar, cât și infrastructură de cazare pentru rudele și însoțitorii pacienților”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Guvernului.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Tania Șchiopu, la cea mai bună prestaţie din sezon

Distribuie Tania Șchiopu, tânăra baschetbalistă de doar 16 ani, din cadrul CSM Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.