Primăria comunei Sântana de Mureș caută un șofer de microbuz școlar Administratie
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 517 Vizualizări

Primăria comunei Sântana de Mureș caută un șofer de microbuz școlar

Primăria comunei Sântana de Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual în cadrul instituției, anunță Monitorul Oficial.

Denumirea postului este șofer microbuz școlar I, fiind un post contractual pe perioadă nedeterminată. Proba scrisă a concursului va avea loc în 14 septembrie de la ora 10:00 la sediul Primăriei Sântana de Mureș, data interviului fiind anunțată ulterior.

Condițiile specifice de participare la concurs sunt: studii generale/medii, permis de conducere categoria B și D, atestat profesional pentru conducătorii auto care efectuează transport public de persoane, în termen de valabilitate, aviz psihologic eliberat de cabinet recunoscut de Ministerul Transporturilor, vechime în muncă de minimum 3 ani, fără antecedente rutiere grave (penal sau permis suspendat) – se prezintă cazier auto de la serviciul poliției rutiere.

Data limită la care candidații pot depune actele pentru dosarul de concurs este 6 septembrie, ora 13:00, la sediul primăriei Sântana de Mureș. Pentru mai multe detalii, persoana de contact este Kiss Gabriela Adela care poate fi contactată la numărul de telefon 0265 323 517.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE