Share

Home / Slider / Activităţi anti-drog, la „Weekend”

Activităţi anti-drog, la „Weekend”

Vineri 24 august, în intervalul orar 12.00 – 14.00, în cadrul campaniei locale „O vară în siguranţă!” s-au desfășurat activități de prevenire a consumului de droguri adresate tinerilor care frecventează Complexul de Agrement şi Sport “Weekend” din Târgu-Mureș.

Tinerii și părinții au primit materiale informativ educative – afișe, fluturași – şi au fost implicaţi direct în acţiunile derulate de specialiștii și voluntarii antidrog, prin intermediul mesajelor cu conţinut antidrog şi al discuțiilor pe teme corelate cu uzul, abuzul şi traficul de droguri.

„Campania este implementată de către instituţiile Ministerului Afacerilor Interne membre în Comisia de monitorizare a activităţii preventive Mureş: Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureș, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Serviciul Judeţean Anticorupţie, Centrul Regional al Agenţiei Naţionale Împotriva traficului de Persoane, Gruparea Mobilă de Jandarmi, alături de Poliţia Locală Târgu-Mureş, Crucea Roşie Mureş şi Salvaţi Copiii – Filiala Mureş, cu sprijinul Consiliului Judeţean Mureş – Autoritatea Teritorială de Ordine Publică şi Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Mureş”, au transmis organizatorii campaniei, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

CARP Reghin, aproape de nevoile pensionarilor

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Reghin continuă și în 2019 să fie alături de membrii …

Share
Share