Galerie Foto: Come back de excepție Farfarello în ”Dogma” Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 269 Vizualizări

Galerie Foto: Come back de excepție Farfarello în ”Dogma”

Violonistul  Mani Neumann și proiectul său Farfarello a revenit la Reghin,  duminică seara, în Clubul Dogma, locația dragă lui Mani și colegilor săi. Venirea lui Mani Neumann la Reghin nu mai reprezintă tocmai o noutate, dar de această dată a cântat în premieră pe terasa clubului, loc care s-a umplut de lumea faină,  duminică seara, venită să-i (re)vadă pe Mani Neumann– vioara, Ulli Brand – chitara, Josef „Ioji” Kappl – Bass și Ovidiu Lipan Țăndărică – tobe.

Pe scurt a fost cam așa: Mani, cu un super chef de cântat, s-a urcat pe mese, cum o face la fiecare concert, iar colegii de trupă nu s-au lăsat mai prejos, fiecare au contribuit din plin la o seară pe cinste în ”Dogma”.

„Stilul muzical abordat de Farfarello  este atât de unic încât orice descriere convențională devine imposibilă. Prin muzica lor, Farfarello creează un sunet arhaic, brut, eliberat de clișee, fiind o combinație de folclor est – european și influențe contemporane: muzică tradițională, jazz, rock și muzică clasică. Din 1982 și până acum, trupa Farfarello a scos 18 albume, 4 dvd-uri şi a participat la peste 3.500 de concerte în toată lumea”. Asta ne spun cronicile fiecărui concert de-al lor, dar să vezi când îi asculți live. O adevărată încântare. Am spus-o la primul, al doilea și la fiecare concert al lor de la Reghin. O spun și acum, după o nouă seară muzicală de poveste cu Farfarello.

Mulțumim celor patru muzicieni, mulțumim Călin pentru un nou concert tare fain din ”Dogma”, mulțumim Mișa pentru sunetul curat și nu în ultimul rând lui Bâtlanu, cel care s-a ocupat și de această dată de toate cele de trebuință pentru un nou popas Farfarello la Reghin.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE