Curs de calcule matematice pentru copii Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 428 Vizualizări

Curs de calcule matematice pentru copii

Yaya Learn&Play organizează în perioada 3-7 septembrie cursuri de matematică „Magia cifrelor” în cadrul cărora copiii pot învăța să adune, să scadă, să înmulțească și să împartă numerele prin alte metode decât cele clasice.

„Când vine vorba de numere și calcule, Alexandru Elecheș știe să facă minuni, însă și minunile au o explicație: în spatele magiei, se ascunde o logică matematică foarte fină, pe care o va deprinde și copilul tău. În plus, își va dezvolta creativitatea și logica. Alexandru Elecheș este un adevărat maestru al matematicii, care ani de zile i-a îndrumat pe elevii olimpici. Când înveți de la cei mai buni, ai șansa să devii cel mai bun!” au declarat organizatorii pe pagina de Facebook.

Cursul se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani și se desfașoară în perioada 3-7 septembrie, în intervalul orar 9:30-11:30 sau 12:00-14:00. Durează 10 ore structurate în 5 ședinte, a câte 2 ore/zi. Prețul pentru o oră de curs este de 35 lei. Participarea se face pe bază de înscriere la numărul de telefon 0744 763 741 sau prin e-mail la adresa contact@yayaplay.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE