Home / Eveniment / Make-up artist de renume internațional, la SIMFEST
Georgiana Teers a impresionat audiența cu povestea și cu talentul ei (Foto: Cristina Szabo)

Make-up artist de renume internațional, la SIMFEST

Distribuie

„Profesia mea este o artă”, spune Georgiana Teers, una dintre cele mai reputate make-up artists din lumea cinematografiei și a modei. În cea de-a treia zi de SIMFEST, ea a susținut un masterclass în Cetatea Medievală din Târgu Mureș și a împărtășit cu cei prezenți câteva dintre secretele machiajului și a hairstyling-ului.

Drumul spre succes nu e niciodată unul fără obstacole. Nu e suficient doar talentul ca să obții rezultate bune, trebuie să depui eforturi și, uneori, să faci sacrificii. Acest lucru se aplică și în cazul artistei Georgiana Teers. „Nu am spus niciodată nu oportunităților chiar dacă au fost bugete sau nu, am spus da pentru că am iubit foarte mult părul sau machiajul și mi-am tăiat foarte mult din vacanțe, din plăceri, lucruri pe care lumea nu prea le mai face”, a declarat artista.

Aceasta este rețeta succesului în cazul Georgianei. Datorită acestor eforturi ea a ajuns apreciată la nivel internațional și are o carieră la care alții doar visează. A ajuns să cunoască și să lucreze cu oameni faimoși: „Favoriții mei sunt oamenii care sunt foarte buni și calzi, și care sunt umani și nu vor luna de pe cer. Josh Groban este unul dintre favoriții mei, Kylie Minogue îmi este foarte, foarte dragă, m-a tratat ca pe o prietenă foarte bună a ei, chiar dacă mă cunoștea numai de câteva săptămâni sau luni. Da, sunt niște oameni minunați”. Pe lista starurilor cu care Georgiana a colaborat se numără Tom Hiddleston, Helena Christensen, David Gandy, Pussycat Dolls, Tara Reid și Steve Jobs.

Participanții la masterclass au avut șansa de a o vedea pe Georgiana „în acțiune“ și au primit explicații legate de procesul de lucru, sfaturi și recomandări de produse. Și pentru că masterclass-ul a avut loc într-o cetate, Georgiana a ales să realizeze machiajul și coafura în stil medieval.

În ultimii ani, Georgiana s-a axat mai mult pe machiajul din domeniul modei. Participă la fashion-week-uri dar și la marile festivaluri de film din lume. Ea îi sfătuiește pe cei care vor să urmeze o carieră în domeniu să aibă răbdare și să iubească oamenii.

SZÉP Erika


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dr. Rădeanu Iulia-Maria. ” Încet, ne apropiem de un număr de 70 de copilași care poate astăzi nu ar fi existat”

Distribuie Promovarea Asociației Generații Iubite și Octrotite (GIO), chiar dacă am face-o săptămânal, tot nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.