Home / Social / Accident în Băla

Accident în Băla

Distribuie

Un conducător auto în vârstă de 34 de ani, din localitatea Băla, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ. Accidentul s-a petrecut duminică, 2 septembrie, la ora 12.41, pe raza localităţii Băla.

„În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, totodată conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Incendiu pe strada Ierbușului din Reghin

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentul Reghin au fost solicitați să intervină duminică, 14 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.