Curs sommelier la Târgu-Mureș Stiri
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 433 Vizualizări

Curs sommelier la Târgu-Mureș

Începând de astăzi, 3 septembrie, se dă startul la cursul de sommelier organizat de Wine Sylvania Education la pensiunea Curtea Bavareză. Cursul se va desfășura în fiecare luni a săptămânii până în data de 5 noiembrie și este susținut de sommelier Răzvan Demian, ing. horticultor masterat Vinuri Speciale.

Conform organizatorilor, cursul va cuprinde șase module de studiu teroretic, o vizită la cramă ( modulul 2 sau 3); o recapitulare și un examen. La final veți primi un certificat de absolvire eliberat de către Ministerul Muncii, Familiei , Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educaţiei Naţionale, certificat recunoscut la nivel european.

Pentru toți cei care și-au dorit întotdeauna să afle cu ce se asociază vinurile, cum se face o decantare sau efectiv să devină experți în vinuri, cursul le oferă acestea și multe altele. Costul cursului este de 1500 lei la înscriere (pentru plata în rate, prețul crește). Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0745 601 988 sau scrie la razdem2001@gmail.com.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE