Workshop gratuit de introducere în comunicarea nonviolentă Eveniment
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 220 Vizualizări

Workshop gratuit de introducere în comunicarea nonviolentă

În 21 septembrie de la ora 18:00, la Târgu-Mureș, se va desfășura un workshop de introducere în comunicarea nonviolentă prin care Alexandru Moldovan, trainer de comunicare nonviolentă în certificare, va prezenta exemple, va organiza exerciții în grupuri mici și auto-reflecție.

Conform organizatorilor, prin comunicare nonviolentă oamenii pot identifica nevoile lor comune prin gândurile și emoțiile exprimate, iar împreună să aleagă strategii care sa le împlinească reciproc. Acest proces duce la armonie pe moment și repere învățate pentru cooperare viitoare. „Comunicarea nonviolentă este prezentată ca și un proces de comunicare interpersonală menit să îmbunătățească calitatea relațiilor cu alți oameni. Totuși, datorită impactului major pe care îl are a ajuns să fie asociată și cu un mod de viață, o tehnică de parenting, un instrument de mediere, o metodă de schimbare socială sau chiar și ca o orientare educativă pentru umanitate.” au scris organizatorii pe pagina evenimentului.

În cadrul acestui workshop vei deveni conștient de faptul că folosim involuntar un limbaj care ne diluează relațiile, deși avem cele mai bune intenții, vei afla că a comunica nonviolent este pentru oamenii curajoși, care vor să fie autentici în orice context, nu doar „drăguți” și indiferent de situația externă, există tehnici la îndemâna oricui prin care să reușim să ne adaptăm emoțional în mod rapid și eficient.

Participarea este gratuită. Pentru înscriere și pentru mai multe detalii legate de locul desfășurării, completați acest formular.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE