De ce ne certăm noi doi: un atelier pentru cupluri Eveniment
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 215 Vizualizări

De ce ne certăm noi doi: un atelier pentru cupluri

În 11 octombrie de la ora 18:00, Cetatea Medievală va găzdui un eveniment destinat cuplurilor care își propune să răspundă unei întrebări care îi macină pe mulți: De ce ne certăm noi doi?

„Când stăm față în față și ne certăm sau ne contrazicem este un semn că încă mai avem păreri diferite și ne promovăm unicitatea din gândire. Cearta traduce faptul că mai avem energie să luptăm pentru relația de cuplu. Cearta nu are ca scop principal despărțirea definitivă, ci transmiterea unui mesaj sincer și clar cu privire la ceea ce se întâmplă. Cearta invocă în fapt nevoia de iubire. Când se așterne liniștea și fiecare stă profund uitat în evitare, cuplul pare să alunece spre asimetrii care nu mai sunt orientate spre soluționarea situațiilor conflictuale” au transmis organizatorii pe pagina lor de Facebook.

Organizatorii și gazdele evenimentului sunt Oana Raluca Cueșdeanu, psiholog clinician specialist, psihoterapeut și trainer în psihoterapie pozitivă și Cristian Pâncă, psiholog clinician și consultant în psihoterapie pozitivă alături de invitatul lor special Cosmin Dumitrache, medic specialist psihiatru, consultant în psihoterapie pozitivă.

Costul participării este de 50 lei, iar înscrierile se pot face la positum4mures@gmail.com.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE