Părintele Constantin Necula, dr. Mihaela Bilic și “Prințesa Urbană” vin la “Școala de părinți” Cultură
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 741 Vizualizări

Părintele Constantin Necula, dr. Mihaela Bilic și “Prințesa Urbană” vin la “Școala de părinți”

Conf. univ. dr. Constantin Necula – preot, dr. Mihaela Bilic – medic nutritionist și Ioana Chicet-Macoveiciuc – blogger “Prințesa urbană” vin în 15 septembrie la Tîrgu Mureș, la conferința ȘCOALA DE PĂRINȚI, evenimentul de parenting al anului. În 15 septembrie, de la ora 11, la Palatul Culturii din Tîrgu Mureș, aflăm cum să ne creștem copiii fericiți.

 

Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiți preoți din România, a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în mai multe limbi străine și a participat la foarte multe emisiuni de radio și de televiziune atât la posturi naționale cât și internaționale. Părintele Necula va vorbi Despre responsabilitatea de părinte şi bucuria creştină”: Copiilor noștri li se mint limitele, li s-au creat limite false, dovadă că împușcă pokemonii și dușmanii ne bat la porți. Au devenit mai dependenți de curent electric la iphone, nu de mama și tata. Tăiați curentul și luați-vă copiii de mână. Nu există sfaturi la educație, există ce simțiți voi. Vă rog să învăţaţi să vă simţiţi copiii”, spune pr. Necula.

Dr. Mihaela Bilic, cunoscută ca “nutriționistul vedetelor”, ne va convinge la Tîrgu Mureș că Un copil bine crescut înseamnă un copil bine hrănit” și ne va arăta cum se construiește o relație pozitivă și echilibrată a copilului cu mâncarea. Mihaela Bilic și-a ales ca temă a prezentării “ABC-ul nutriției și educația alimentară- ce trebuie să facem ca să avem un copil bine crescut?”

Bilic este medic primar diabetolog, nutriţie şi boli metabolice. Are o experienţă de peste 15 ani în alimentaţia sănătoasă a copilului, a femeii însărcinate, a adultului sănătos şi a pacienţilor supraponderali. Este unul dintre cei şapte medici din România certificaţi de Federaţia Mondială a Obezităţii. Este autoare a unor cărți de succes, vândute în mii de exemplare și promotor al multor campanii de educație nutrițională.

Ioana Macoveiciuc, sau Prințesa Urbană, este unul dintre cei mai succes bloggeri din România, cu sute de mii de persoane care îi urmăresc postările pe www.printesaurbana.ro.

Are o vastă experiență în presa scrisă, televizune și project management și comunicare online.

Prințesa Urbană ne va convinge, în conferința din 15 septembrie, că “un cuvânt poate schimba lumea unui copil. E important să ne creștem copiii respectându-le individualitatea, e important să nu-i educăm cu pedepse, frică, palme și strigăte. Trebuie să încetăm să mai considerăm că ei sunt plastilină în mâinile noastre, că trebuie să-i transformăm în versiunile noastre mai mici, să le impunem ce să-și dorească și ce să facă.”

Biletele pentru „ȘCOALA DE PĂRINȚI”, evenimentul de parenting al anului, le puteți achiziționa astfel:

online, pe: www.myticket.ro, căutați “Școala de părinți”

tipărite, în locațiile Crown Coffee – str. Bartók Béla, nr. 1-3 și str. Înfrățirii, nr. 27

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE