Încep lucrările la Podul peste râul Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6119 Vizualizări

Încep lucrările la Podul peste râul Mureș!

Podul peste râul Mureș, cel care asigură legătura dintre cartierul Unirii din Târgu-Mureș și municipiu, legătura DN 15E, precum și a comunelor limitrofe cu orașul, urmează a intra în reparații capitale, a informat miercuri, 5 septembrie, pe pagina sa de Facebook, Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

Potrivit acestuia, vineri, 7 septembrie, este programată vizita de lucru în vederea predării amplasamentului societății care va executa lucrarea.
„Constructorul va avea de reabilitat lungimile reale totale ale podului, pasajului şi a rampelor de acces: 626 metri, suprafaţa totală a lucrării: 11.700 metri pătraţi. În prima etapă programată, se vor efectua lucrările de consolidare a structurii. Aceste sunt necesare deoarece de-a lungul timpului au apărut degradări și defecte majore, infiltrații puternice ce necesită executarea unor reparații obligatorii, diferențiate în funcție de constatările din teren. Municipiul Târgu-Mureș beneficiază de finanțare prin Programul național de dezvoltare locală (PNDL) 2017-2020 – subprogramul Regenerare urbană a municipiilor și orașelor – Domeniul realizare/reabilitare de poduri, podețe pasaje sau punți pietonale pentru obiectivul “Reparație capitală pod peste râul Mureș cu pasaj superior peste linia CF Deda – Târgu-Mureș – strada Călărașilor” – valoare totală, inclusiv TVA: 13.585.309,26 lei. Durata contractului este de 36 de luni, începând cu data emiterii ordinului de începere a lucrărilor”, a precizat Claudiu Maior.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE